رساله برتر مقطع دکتری تخصصی در کنفرانس بین المللی ماشین و محرکه های الکتریکی- آقای دکتر وحید زمانی فرادنبه به راهنمایی آقای دکتر رهیده

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ افتخارات و دستاوردها
تعداد بازدید:۱۱۹۹

جناب آقای دکتر وحید زمانی فرادنبه دانش آموخته مقطع دکتری تخصصی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شیرازتحت راهنمایی جناب آقای دکتر رهیده موفق به کسب عنوان رساله برتر مقطع دکتری تخصصی در کنفرانس بین المللی ماشین و محرکه های الکتریکی ۲۰۲۳ گردید. دکتر زمانی موفق گردید پس از ۳ سال از شروع تحصیل در مقطع دکتری از رساله خود با درجه عالی دفاع نماید و از رساله دکتری خود تاکنون ۷ مقاله در مجلات معتبر IEEE و IET منتشر نموده است. کنفرانس بین المللی ماشین و محرکه های الکتریکی در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران برگزار گردید.

دانشکده مهندسی برق ضمن عرض تبریک به ایشان و استاد راهنمای گرامی، شادکامی و موفقیت روزافزون آنها را آرزومند است.