انتصاب دکتر محمد صادق رضایی به سمت سرپرستی مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۹ کد : ۲۴۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۴۶
انتصاب دکتر محمد صادق رضایی به سمت سرپرستی مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه دکتر شفیعی، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، طی حکمی آقای دکتر محمد صادق رضایی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات را به سمت مدیریت امور اداری و پشتیبانی منصوب کرد.
انتصاب دکتر محمد صادق رضایی به سمت سرپرستی مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه

در بخشی از این حکم آمده است بنا به پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه و نظر به مراتب تعهد تجربه و سوابق جنابعالی به موجب این حکم به سمت سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه منصوب می‌شوید.
با عرض تبریک و آرزوی توفیق برای دکتر رضایی

شایان ذکر است طی حکمی جداگانه از خدمات دکتر بختیاری در زمان تصدی مسئولیت فوق تقدیر بعمل آمده است.

نظر شما :